MINA BÖCKER

DET DOLDA UPPENBARA (2024)

På ytan lever Vera ett vanligt liv med ett stimulerande arbete och många vänner. Men inombords håller hon på att gå sönder. Hon orkar inte vara social, orkar inte prestera på jobbet, orkar inte leva. Allt får en vändning när hon möter mannen i drömmen. Det är också där hon lär sig om livets skatter. Skatter som blir uppenbara desto mer hon öppnar sitt medvetande.


Men att leva i parallella världar är inte allt igenon enkelt för Vera. På kvällarna har hon ångest över att hon kanske inte kommer att möta mannen i drömmen och på dagarna mår hon dåligt över att hon inte vågar dela sitt parallella liv med vännerna. För tänk om de tror att hon håller på att bli galen. Tänk om hon är galen.


Det dolda uppenbara är en självhjälpslitteratur i skönlitterär form

och för den som vill, en vägledning i konsten att hitta hem till sig själv, på riktigt.

Boksläpp 21 januari 2024 
Förlag: Kunskapshuset Förlag

I grunden finns ett hopp om att böckerna kan hjälpa någon som är, eller har varit i liknande livssituation som karaktärerna. Det finns budskap i bakgrunden, exempelvis om språkets påverkan på nervsystemet, men det är inte viktigt att läsaren uppfattar allt från början. Budskapen finns där och driver berättelsen framåt och för den som vill läsa böckerna om igen, finns fler skatter att hämta.

unsplash